Tentang Kami

Qingdao Florescence Co., Ltd. mangrupikeun produsen tabung batin anu profesional kalayan langkung ti 26 taun pangalaman produk. Produk kami utamina kalebet karét alam sareng karét butyl tabung jero pikeun sapédah, motor, kendaraan, tabung rékayasa sareng tutup karét, ogé ngahasilkeun tabung salju karét tiup, tabung ngambang ngojay, tabung olahraga sareng sajabana Perusahaan kami gaduh 500 padamel (kalebet 12 insinyur senior , 60 sedeng sareng senior tanaga téknis sareng téknis).

20190509162544

Produk florescence didesain, didamel, sareng diuji per ISO9001, sareng lulus CCC, CIQ, SONCAP, test PAHS. Ogé unggal unit dihasilkeun sareng ditilik sacara ketat sapotong-sapotong, sadaya tabungna bakal dipariksa kalayan inflasi hawa salami 24 jam.

Dilengkepan pabrik canggih, tés sareng alat-alat R&D, Florescence janten pemasok tabung terkemuka Tiongkok kalayan sajarah anu pangpanjangna, pamekaran gancang, modal & téknologi anu panglobana sareng produk paling kalapa. Lokasina di palabuhan Qingdao, Florescence tiasa ngaréspon sacara épéktip kana sagala sarat anu mendesak tina tabung jero sareng flap kalayan kisaran produk anu lengkep. 

Produk kami dikirimkeun ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, dipikaresep ku konsumén domestik sareng asing. Sumawona, kami ngaluluskeun persetujuan ISO9001: 2008 sareng kami ogé ngagaduhan sistem manajemen anu modern sareng ilmiah anu nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu jawab. Kami nuturkeun prinsip operasi ieu "Pikeun Salamet sareng Kiridit, Pikeun Stabilisasi sareng Saling Nguntungkeun, Ngembangkeun kalayan Usaha Bersama, Kanggo Maju sareng Inovasi" sareng milarian prinsip kualitas "Nol Defect". Kami leres-leres ngarepkeun hubungan bisnis win-win sareng anjeun dumasar kana produk anu saé sareng jasa anu sampurna pikeun ngahontal kauntungan babarengan sareng pamekaran umum!

5
6
certificate-1
certificate-3
certificate-2