Warta Industri

  • How Can Tubes Fit A Range Of Tyre Sizes?

    Kumaha Tabung Ngepaskeun Sauntuyan Ukuran Tirus?

    Tabung jero didamel tina karét sareng fleksibel pisan. Éta sami sareng balon yén upami anjeun teras-terasan diémbohan éta teras-teras ngembang dugi ka akhirna aranjeunna bakal pecah! Éta henteu aman pikeun ngagaleuh teuing tabung batin saluareun ukuran ukuran anu masuk akal sareng anu disarankeun sabab tabung bakal janten lemah a ...
    Maca deui