Taros Kami

Qingdao Florescence Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1608 Dingye International Mansion,
No 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina 266555

Telepon

+ 86-532-80689089
+ 86-532-80689129

Jam

Senén-Minggu: 9 énjing ka 6 sonten

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami