produk

Kategori

  • about-us-
  • about-us-2

ngeunaan

parusahaan

Qingdao Florescence Co., Ltd. mangrupikeun produsen tabung batin anu profesional kalayan langkung ti 26 taun pangalaman produk. Produk kami utamina kalebet tabung karét butil pikeun kendaraan, tabél rékayasa sareng tutup karét sareng sajabana Perusahaan kami gaduh 300 padamel (kalebet 5 insinyur senior, 40 sedeng sareng senior tanaga téknis sareng téknis). Perusahaan mangrupikeun perusahaan skala ageung anu komprehensif modéren panalungtikan sareng pamekaran, pabrik, penjualan sareng jasa. Produk kami dikirimkeun ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, dipikaresep ku konsumén domestik sareng asing. Sumawona, kami ngaluluskeun persetujuan ISO9001: 2008 sareng kami ogé ngagaduhan sistem manajemen anu modern sareng ilmiah anu nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu jawab. 

maca deui
Tambih deui
panganyarna

Warta

  • How Can Tubes Fit A Range Of Tyre Sizes?
    20-08-15
    Kumaha Tabung Ngepaskeun Sauntuyan Ukuran Tirus?
  • Florescence Tubes Held Annual Seaside Barbecue Activity
    20-08-15
    Tabung Florescence Ngayakeun Bar Laut Di Tahunan ...
  • Florescence will attend SEMA Show in Las Vegas Nov.5—8
    20-08-10
    Florescence bakal ngahadiran SEMA Show di Las ...
  • Qingdao Florescence Tubes Commercial War Iron Army Special Training Camp
    20-08-10
    Qingdao Florescence Tabung Perang Komérsial ...