Pipa Sapédah & Motor

bicycle inner tube1

Tipe klep:

Bicycle-&-Motorcycle-Tubes-3

Pedaran:

Barang: Karét Alami / Karét Butyl Inner Tube
Merek: Florescence, OEM, ODM
Kakuatan: 7.5mpa, 8.5mpa
Aplikasi: Tabung batin pikeun Ban Sapédah
Klep: AV, FV, EV, DV, IV
Pakét: anyaman kantong / karton

tabung jero sapédah 

8,5x2

20x1 3/8

26x2 1/2

10x2

20x1.75

26x3.0

12x1.75 / 1.95

20x1.75 / 1.95

27x1 1/4

12x1.75 / 2.125

20x1.75 / 2.125

27.5x1.95

12x2.50

20x3.0

27.5x2.10

14x1.75 / 1.95

22x1.75 / 1.95

27.5x2.125

14x2.125

22x2.125

28x1 1/2

14x2.50

24x1 3/8

700x23C

14x2.75

24x1.50 / 1.75

700X23 / 35C

16x1.75 / 1.95

24x1.75 / 1.95

700X28 / 32C

16x2.125

24x1.75 / 2.125

700X35C

16x2.50

24x3.0

700X35 / 42C

16x3.0

26x1 3/8

29X1.95

18x1.75 / 1.95

26x1.50 / 1.75

29X2.10

18x2.125

26x1.75 / 1.95

29X2.125

18x2.50

26x1.95 / 2.125

 

20x1.35

26x1.75 / 2.125

 
motorcycle inner tube

Tipe klep:

Bicycle-&-Motorcycle-Tubes-2

Pedaran:

Barang: Karét Alami / Karét Butyl Inner Tube
Merek: Florescence, OEM, ODM
Kakuatan: 8mpa, 10mpa, 12mpa
Aplikasi: Tabung batin pikeun Ban Motor
Klep: TR4, TR6, TR87
Pakét: anyaman kantong / karton

tube jero motor

185-17

300-16

410-17

200-14

300-17

460-17

200-17

300-18

110 / 90-17

225-14

300-19

410-18

225-17

90 / 90-19

410 / 460-18

225-19

325-17

450-12

250-14

325-18

130 / 70-12

250-17

350-8

500-12

250-18

350-10

650-8

275-14

350-18

110 / 90-16

275-16

400-18

110 / 90-13

275-17

350 / 375-12

110 / 90-18

275-18

375 / 400-12

100 / 90-19

275 / 300-21

400-8

325-19

300-10

400-12

 

300-14

120 / 70-12

 

Pipa Batin Karét Asli sareng tabung karét butil pikeun ban sapédah sareng ban motor kalayan kapasitas 50.000 pcs per dinten. Ukuran lengkep dibasajankeun klep jinis anu béda pikeun nohonan pamundut anjeun. Tabung jero motor sareng tabung jero motor ngagaduhan CCC, E-marke, ECE, CIQ, sertipikat ecc SoncAP, sareng kéngingkeun reputasi tinggi di pasar domestik sareng luar negeri. Produkna tiasa nganggo kantong plastik warna sareng kantong anyaman luar, ogé tiasa nganggo kotak jero sareng bungkus karton luar. Kami ogé tiasa ngalakukeun OEM pikeun tabung jero sapédah anjeun sareng tabung jero motor kalayan mérek sareng logo palanggan.
Larapna: tabung jero pikeun ban sapédah, tabung batin pikeun ban motor
Tag Produk:
Tabung batin sapédah, tabung jero motor, tabung ban ban batin, tabung ban motor, pipa jero motor karét alami, tabung butil sapédah, tabung karét butil karét

※ Telepon:
+ 86-532-80689089
+ 86-532-80689129

※ E-mail :
info@florescence.cc
info85@florescence.cc

※ Fax:
+ 86-532-80689129

※ Whatsapp:
+8618205329896

※ Tambihkeun :
Kamar 1608 Dingye International Mansion, No. 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina 266555