Tabung Beus & Treuk

  • Butyl Tube 1200-20

    Butil Tube 1200-20

    Tabung kami dianggo dina ban treuk atanapi trailer, supados ban tiasa kapasitas beban langkung ageung. Butil langkung saé pikeun ketegangan udara, stabilitas kimiawi langkung luhur, sepuh anti panas, sepuh anti iklim & anti korosi.
  • 1000R20 1000-20 Truck Tire Inner Tube

    1000R20 1000-20 Tube Treuk Batin Batin

    1. tabung jero butil kualitas luhur.
    2. Ukuran ban fit 1000R20 1000-20.
    3.Tube ngagaduhan TR78A, TR15, V3-06-5 Batang Klep.
    4. Pikeun dianggo dina ban bias sareng radial. Sampurna pikeun aplikasi treuk.
  • Truck Tire Korea Butyl inner tube 11.00-20

    Truk Tirus Koréa Butyl tabung jero 11.00-20

    Ukuran: 11.00-20
    Bahan: Karét Butil
    Klep: TR15 、 TR78A 、 TR179A
    Kakuatan tarik: 6.5mpa 7.5mpa 8,5mpa
    Beurat: 300G
    Lebar: 360MM
    Ngaran mérek: Florescence
    OEM: Ditampi
    Pakét: 30 pcs / karton
    MOQ: 500PCS