1000R20 1000-20 Tube Treuk Batin Batin

Pedaran pondok:

1. tabung jero butil kualitas luhur.
2. Ukuran ban fit 1000R20 1000-20.
3.Tube ngagaduhan TR78A, TR15, V3-06-5 Batang Klep.
4. Pikeun dianggo dina ban bias sareng radial. Sampurna pikeun aplikasi treuk.


Detil Produk

Tanda Produk

 Tabung jero butil kualitas luhur.
 Ukuran ban fit 1000R20 1000-20.
Tube ngagaduhan TR78A, TR15, V3-06-5 Batang Klep.
 Pikeun dianggo dina ban bias sareng radial. Sampurna pikeun aplikasi treuk.

Modél No. 1000R20
Bahan Karét butil
Klep TR78A, TR15, V3-06-5
Sértipikasi ISO, SONCAP. PAHS
Merek FLORESCENS, ANSEN
OEM Leres
Tempat Asalna Shandong, Cina
Pakét 8 PCS / CWN
Wadah 20ft 588 karton
MOQ 1.000 pcs
Waktos pangiriman Biasana dina 25 dinten saatos kénging prabayar anjeun
Kodeu HS 4013100000
Jessie--1000-1
Jessie--1000-6

◎ Kauntungan Kami

1. Respon gancang.
Kuring bakal salawasna online didieu sareng masihan anjeun réspon gancang.
Upami anjeun ngagaduhan patalékan. Punten janten gratis masihan terang kuring iraha waé.
 
2. Tepat waktos.
Mangsa produksi sakitar 15 dinten. Kami tiasa nawiskeun pangiriman tepat waktu sakumaha anu anjeun pikahoyong.
 
3. Asuransi
Tong hariwang jasa saatos dijual, kami tiasa masihan anjeun garansi.
 
4. Sértipikasi
Sadaya produk disahkeun ku ISO9001, CCC, DOT, SGS.

0ff-5
Jessie- 1000-201260

Lokasina di Zona Industrial Changzhi, Pudong Town, Jimo, Qingdao City, Qingdao Florescence Co., Ltd didamel taun 1992 kalayan langkung ti 120 padamel ayeuna. Mangrupikeun perusahaan terpadu manufaktur, penjualan, sareng jasa salami ngembangkeun mantep 30 taun.

Produk utama kami nyaéta tabung jero butil sareng tabung batin alami pikeun langkung ti 170 ukuran, kalebet tabung jero pikeun mobil panumpang, treuk, AGR, OTR, industri, sapédah, motor sareng flap pikeun industri sareng OTR. Kaluaran taunan sakitar 10 juta sét. Lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2000 sareng SONCAP, produk kami satengah diékspor, sareng pasar utamina nyaéta Éropa (55%), Asia Tenggara (10%), Afrika (15%), Amérika Kalér sareng Kidul (20 %). 

Jessie--1000-3

◎ Inpo kontak

QINGDAO FLORESCENCE CO., LTD
Jessie Tian
Surélék: info93@florescence.cc
Whatsapp / Wechat: 0086-18205321681

Jessie--1000-2

  • Saméméhna:
  • Teras: