Butil Tube 1200-20

Pedaran pondok:

Tabung kami dianggo dina ban treuk atanapi trailer, supados ban tiasa kapasitas beban langkung ageung. Butil langkung saé pikeun ketegangan udara, stabilitas kimiawi langkung luhur, sepuh anti panas, sepuh anti iklim & anti korosi.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél NO.

Butil Tube 1200-20

Bahan

Butil

Kakuatan Tensigle

6.5 / 7.5 / 8.5Mpa

Klep

TR179A, TR78A / TR13 / TR15 / V3-06-5

Lebar

325 mm

Beurat

3,8kg

Kandel

2 mm

Warna

Hideung sareng garis biru

Pakét

Karton atanapi kantong anyaman

Merek

FLORESCENS ATAWA DIKASIHI

Sertipikat

ISO9001 / SONCAP / SNI

Kodeu HS

40131000

◎ Perkenalan Produk

Tabung kami dianggo dina ban treuk atanapi trailer, supados ban tiasa kapasitas beban langkung ageung. Butil langkung saé pikeun ketegangan udara, stabilitas kimiawi langkung luhur, sepuh anti panas, sepuh anti iklim & anti korosi.

Cecilia--1200-1
Cecilia--1200-7

◎ Kauntungan Kami

1. Pabrik tina 28 taun, urang gaduh insinyur berpengalaman ngalaman sareng padamel pikeun ngadamel produk kualitas.
2. Téhnologi Jérman anu diadopsi ku butyl impor ti Rusia, tabung butil kami dipiboga langkung saé kualitasna, sareng tiasa dibandingkeun sareng tabung Italia sareng Korea.
3. Sadaya produk kami diperiksa kalayan 24 jam inflasi pikeun nguji upami aya kabocoran hawa.
4. Urang gaduh ukuran lengkep, ti tabung ban mobil, tabung ban treuk dugi ka ageung atanapi ageung tabung OTR sareng AGR.
5. Tabung kami ngagaduhan reputasi anu saé boh di Cina sareng saalam dunya.
6. efisiensi tinggi produksi jeung manajemén ngakibatkeun harga handap dumasar kana kualitas rélatif tinggi.
7.CCTV Kooperatif Merk, mitra dipercaya.

Cecilia--1200-4
Cecilia--1200-6

◎ FAQ

1.Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik di Jimo, Qingdao, sareng pabrik kami didamel taun 1992, pabrik tabung ban profesional.

2.Q: Naon istilah pamayaran?
A: Biasana pamayaran nyaéta T / T, deposit 30% sareng kasaimbangan 70% sateuacan dimuat atanapi L / C.

3.Q: Kumaha kuring kéngingkeun conto?
A: Kami nyayogikeun sampel gratis sareng para nasabah kedah nyayogikeun biaya udara ekspres.

4.Q: Dupi anjeun nyetak mérek sareng logo kuring?
A: Leres, urang tiasa nyetak anjeun dedak sareng logo duanana dina tabung sareng karton rangkep atanapi kantong.

5.Q: Kumaha upami kualitasna? Naha anjeun ngagaduhan jaminan kualitas?
A: Kualitas tabung mangrupikeun jaminan, sareng kami tanggel waler pikeun tiap tabung anu kami produksi, sareng unggal tabung tiasa dilacak.

6.Q: Naha kuring tiasa ngadamel perintah pangadilan pikeun pasar uji?
A: Sumuhun, urutan jalan satapak ditampi, mangga ngahubungan kami ngeunaan langkung detil ngeunaan urutan jalan satapak anu anjeun pikahoyong.

0ff-5
Cecilia--1200-3

◎ Inpo kontak

Cecilia--1200-2

  • Saméméhna:
  • Teras: