700x25C Butil Karét Sapédah Ban Batin Tube Pikeun Jalan Sapédah

Pedaran pondok:

Tabung sapédah didamel tina karét butil kualitas luhur. Éta ngagaduhan sipat panyegelan anu saé, résistansi ozon, résistansi sepuh, nyerep shock sareng insulasi listrik.


Detil Produk

Tanda Produk

Tabung sapédah didamel tina karét butil kualitas luhur. Éta ngagaduhan sipat panyegelan anu saé, résistansi ozon, résistansi sepuh, nyerep shock sareng insulasi listrik.

Panggantian tabung ban karét butyl tiasa nyerep pangaruh tina jalan tabrakan, raoseun sareng aman. Panas sareng anggo tahan, cocog pikeun dianggo sapopoé.

Nami 700x25C Butil Karét Sapédah Ban Batin Tube Pikeun Jalan Sapédah
Ukuranna 700x25c
Klep AV, FV, DV, IV
Bahan Butil sareng karét alam
Beurat 120g
Lebar 25mm
Pakét Kotak warna atanapi anyaman kantong
MOQ 3000PCS unggal ukuran

◎ Detil produk

Butyl-Rubber-Bicycle-Tires-Inner-Tube-For-Road-Bike-5

Produk kami dikirimkeun ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, dipikaresep ku konsumén domestik sareng asing. Sumawona, kami ngaluluskeun persetujuan ISO9001: 2008 sareng kami ogé ngagaduhan sistem manajemen anu modern sareng ilmiah anu nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu jawab. Naon anu tiasa urang pasihan tabung jero pikeun Sapédah Jalan, Fat Bike, BMX, MTB sareng sajabana.

Butyl-Rubber-Bicycle-Tires-Inner-Tube-For-Road-Bike-8

◎ Pabrik Kami

Butyl-Rubber-Bicycle-Tires-Inner-Tube-For-Road-Bike-9

Qingdao Florescence Co., ltd mangrupikeun produsen tabung batin anu profesional kalayan langkung ti 26 taun pangalaman produk. Produk kami utamina kalebet butil sareng karét tabung jero pikeun Mobil, Truk, AGR, OTR, ATV, Sapédah, Motor, sareng karét tutup sareng sajabana Perusahaan kami gaduh 300 padamel (kalebet 5 insinyur senior, 40 sedeng sareng senior tanaga profesional sareng téknis) . Company nyaéta perusahaan skala ageung anu komprehensif panalungtikan modéren sareng pamekaran, pabrik, penjualan sareng jasa.

Butyl-Rubber-Bicycle-Tires-Inner-Tube-For-Road-Bike-10

◎ Pakét

Butyl-Rubber-Bicycle-Tires-Inner-Tube-For-Road-Bike-12

Tag Tag Produk

1. tabung sapédah karét butil
2. Tube ban ban sapédah butil
3. Tube sapédah pikeun ban sapédah
Tabung sapédah 4.FV pikeun sapédah jalan
5. Tabung sapédah alami pikeun TMB
6. ban sapédah tabung jero pikeun ban sapédah gunung
7. ban beurat sapédah ban pipa jero
8. Tabung ban sapedah beurat
9. Tabung batin pikeun ban sapédah
10. Tabung jero ban pikeun ban sapédah
Tabung batin 11. Butyl pikeun tabung sapédah jalan
12. ban ukuran sapédah khusus tabung jero
13. Sapédah tabung pikeun sapédah gunung
14. ban karét tabung jero pikeun ban sapédah
15. ban sapédah tabung jero pikeun ban sapédah
16. beban ban sapédah tube jero
17. ban sapédah ban tabung jero
18. Tabung sapédah butil
19. ban sapédah alami tabung jero
20. Tabung batin pikeun ban sapédah

◎ Naha Pikeun Milih Kami

1,24 jam gudang tiup, cek pagawé profesional.
2. Nyitak mérek anu dipénta ku konsumén, sareng kabutuhan nyayogikeun mérek mérek pangacara.
3. Karton: karton ékspor profesional pikeun nyingkahan masalah karton saatos sumping di palabuhan, anu ngakibatkeun biaya omzet manual tinggi.
4. pengiriman: hiji wadah bakal dikirimkeun 15-20 dinten saatos nampi setoran.
Harga 5. wajar, kualitas stabil, tim jasa profésional, pabrik 28 taun, 15 taun pangalaman ékspor.

◎ Inpo kontak

Butyl-Rubber-Bicycle-Tires-Inner-Tube-For-Road-Bike-13

  • Saméméhna:
  • Teras: