Truk Tirus Koréa Butyl tabung jero 11.00-20

Pedaran pondok:

Ukuran: 11.00-20
Bahan: Karét Butil
Klep: TR15 、 TR78A 、 TR179A
Kakuatan tarik: 6.5mpa 7.5mpa 8,5mpa
Beurat: 300G
Lebar: 360MM
Ngaran mérek: Florescence
OEM: Ditampi
Pakét: 30 pcs / karton
MOQ: 500PCS


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran:

11.00-20

Bahan:

Karét Butil

Klep:

TR15TR78A TR179A

Kakuatan regangan:

6.5mpa 7.5mpa 8,5mpa

Beurat:

300G

Lebar:

360MM

Ngaran mérek:

Kembang Florescence

OEM:

Ditampi

Pakét:

30 pcs / karton

MOQ:

500PCS

◎ Gambar Detil

Cassie-1100-11

Truk Butil Batin Tube 11.00-20

Cassie-1100-3
Cassie-1100-4
Cassie-1100-5

Cocog tipena béda klep numutkeun sarat konsumén

◎ Pangiriman & Paket

Aya dua cara kemasan: karton sareng tas anyaman.

Bungkusan individu: kantong plastik transparan atanapi kantong warna.

Cassie-1100-7
Cassie-1100-6

◎ Kauntungan Kami

1. Utamana diékspor butil karét tabung jero salami 28 taun.
2. Tabung jero ngagaduhan ketang hawa anu luhur, élastisitas sareng tahan tahan
3. Sadaya barang bakal diawasi ku inflasi hawa salami 24 jam sapotong sapotong sateuacan dikintun.
4. Tim propésional sareng kualitas produk stabil.
5. Ukuran lega dibasajankeun jinis klep anu béda pikeun nyumponan sarat ti pasar anu béda.
6. Tabung batin ngagaduhan eupan balik palanggan anu saé.

Cassie-1100-8

◎ Pabrik

Qingdao Florescence Co., Ltd. mangrupikeun produsén tabung butil propésional anu langkung ti 28 taun ngahasilkeun pangalaman di Cina. Utamana produk kaasup tabung jero karét butil sareng tutup karét.

Perusahaan urang gaduh 120 padamel (kalebet 8 insinyur senior, 70 sedeng sareng senior tanaga téknis sareng téknis), anu mangrupikeun kapasitas produksi panggedéna di industri anu sami di Cina sareng tiasa minuhan pesenan anu ngadesek konsumén.

Salajengna, produk kami lulus sertifikasi ISO9001: 2008 sareng kami ogé ngagaduhan sistem manajemen anu modern sareng ilmiah anu nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu tanggung jawab.

Kami ngarepkeun netepkeun hubungan bisnis jangka panjang anu saling nguntungkeun sareng konsumén urang.

Cassie-1100-10
Cassie-1100-13

◎ Pameran & Tim

Cassie-1100-9
Cassie-1100-12

◎ Inpo kontak

Kami Cassie, abdi hoyong ngawangun realasi jangka panjang anu ramah dumasar kana kauntungan mutral sareng anjeun. Wilujeng sumping ngiringan kami, panilitian anjeun bakal dibales dina 24 jam.
Naon waé patarosan punten wartoskeun ka kuring sacara bébas, kuring bakal teras-terasan jasa anjeun ^ _ ^

QINGDAO FLORESCENCE, PILIHAN PANGSAÉNA !!!

Cassie 1100-201946

E-mail: info67@florescence.cc
Whatsapp / Wechat: +86 18205327626
QQ: 1440931176
Skype: b70c7773e03b196cb
Tambihan: Kamar 1608, Dingye International Mansion,
No 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina


  • Saméméhna:
  • Teras: