Tube Butler Mobil Batin 175 / 185r14 pikeun Mobil Ban

Pedaran pondok:

Ukuran: 175 / 185R14
Bahan: Karét Butil
Klep: TR13 、 TR15
Kakuatan tarik: 6.5mpa 7.5mpa 8,5mpa
Beurat: 725G
Lebar: 170MM
Ngaran mérek: Florescence
OEM: Ditampi
Pakét: 30 pcs / karton


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran:

175 / 185R14

Bahan:

Karét Butil

Klep:

TR13TR15

Kakuatan regangan:

6.5mpa 7.5mpa 8,5mpa

Beurat:

725G

Lebar:

170MM

Ngaran mérek:

Kembang Florescence

OEM:

Ditampi

Pakét:

30 pcs / karton

Lokasina di Zona Perindustrian Changzhi, Pudong Town, Jimo, Qingdao City, Qingdao Florescence Co., Ltd didamel taun 1992 kalayan langkung ti 120 karyawan ayeuna. Tabung jero mobil khususna tabung jero butil sareng tabung batin alami. Bahan baku na impor karét butil ti Rusia sareng Kanada. Boga alat produksi anu maju sareng pangerjaan anu saé, kalebet 37 mixer internal épisiensi tinggi énggal, 8 jalur produksi, 40 mesin panganteur tabung jero, 750 vulkanisasi tabung jero, alat-alat anu diimpor merek terkenal.

◎ Gambar Detil

Cassie--14inch-4
Cassie--14inch-5

◎ Tipe klep

Klep TR13 JEUNG TR15 seuseueurna dianggo pikeun tabung jero mobil. Upami jinis klep sanés anu diperyogikeun, aranjeunna tiasa disayogikeun.

Cassie--14inch-6

◎ Kauntungan Kami

1. Kami gaduh 27 taun pangalaman dina ngekspor tabung jero sareng pabrik sorangan.
2. Kualitas tabung batin stabil, pamariksaan inflasi 24 jam, umpan balik anu saé tina klien.
3. Rupa-rupa ukuran pipah jero.
4. dina percetakan tabung, urang tiasa nyayogikeun OEM, dicetak merk klien dina tabung.
5. karton diimpor moal ngaruksak buleud, ngarah ka penanganan manual.

Cassie--14inch-8

Lingkungan Kantor:

Cassie--14inch-10

 Prosés Produksi:

Cassie--14inch-9

◎ Pakét & Pangiriman

Dipak dina karton: 30 pcs / karton 588cartons / 20 kaki wadahna

Cassie--14inch-7
Cassie--14inch-11

Dipak dina kantong:

Cassie--14inch-12

Pameran 

Cassie--14inch-13
Cassie--14inch-14

◎ Tim Florescence

Tanggung jawab urang:
Ketat ngatur kualitas
1. Kami bakal taliti mastikeun modél, percetakan sareng bungkusan metode anu diperyogikeun ku palanggan sateuacan mesen dikonfirmasi
2. Staf penjualan anu tetep ngalacak prosés produksi sadaya urutan
3. Mastikeun kualitas produk sateuacan dikirim, upami aya masalah kualitas, éta bakal dihasilkeun deui
4. Sataun jaminan pikeun tabung jero

Jasa saatos-jualan:
1. Pastikeun kualitas anu sami tina sampel sareng barang
2. Sadayana detil bakal direngsekeun kalayan sabar
3.24 jam online ngajawab patarosan konsumén

Cassie--14inch-15
Cassie-1100-13

◎ Pameran & Tim

Cassie-1100-9
Cassie-1100-12

◎ Inpo kontak

Kami Cassie, abdi hoyong ngawangun realasi jangka panjang anu ramah dumasar kana kauntungan mutral sareng anjeun. Wilujeng sumping ngiringan kami, panilitian anjeun bakal dibales dina 24 jam.
Naon waé patarosan punten wartoskeun ka kuring sacara bébas, kuring bakal teras-terasan jasa anjeun ^ _ ^

QINGDAO FLORESCENCE, PILIHAN PANGSAÉNA !!!

Cassie 1100-201946

E-mail: info67@florescence.cc
Whatsapp / Wechat: +86 18205327626
QQ: 1440931176
Skype: b70c7773e03b196cb
Tambihan: Kamar 1608, Dingye International Mansion,
No 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina


  • Saméméhna:
  • Teras: