15 inci Mobil Ban Batin Tube 175 / 185R15

Pedaran pondok:

Ngaran produk Tabung ban ban mobil
Merk FLORESCENCE, ANSEN
OEM Sumuhun
Ukuran 15 inci
Klep TR13, TR15
Pakét anyaman kantong atanapi karton, atanapi salaku sarat konsumén urang
Pamayaran 30% sateuacanna, kasaimbangan mayar sateuacan pangiriman
Waktos pangiriman Biasana dina 25 dinten saatos nampi setoran anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Tabung ban mobil
Merek FLORESCENS, ANSEN
OEM Leres
Ukuranna 15 inci
Klep TR13, TR15
Pakét Tas anyaman atanapi karton, atanapi salaku sarat konsumén
Pamayaran 30% sateuacanna, kasaimbangan mayar sateuacan pangiriman
Waktos pangiriman Biasana dina 25 dinten saatos nampi setoran anjeun
Jessie--15inch2164-8

◎ Naha anjeun milih Florescence Inner Tube?

Prinsip kami: kapuasan Palanggan mangrupikeun udagan akhir urang.
* Salaku tim anu propésional, Florescence parantos nganteurkeun sareng ngekspor rupa-rupa tabung jero sareng tutup ban ti saprak 1992 sareng urang tumuh laun sareng ajeg.
* Salaku tim anu tulus, parusahaan urang ngarepkeun jangka panjang sareng saling nguntungkeun kerjasama sareng klien kami.
* Kualitas sareng harga mangrupikeun fokus kami sabab kami terang naon anu anjeun paling jaga.
* Kualitas sareng jasa bakal janten alesan anjeun pikeun percanten ka kami sabab kami yakin éta kahirupan kami.

Jessie--15inch2164-4

◎ FAQ

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Kantong anyaman sareng karton, numutkeun kabutuhan pelanggan

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 25 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

P5. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, sareng konsumén mayar biaya sampel sareng biaya kurir.

Q6. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, uji 100% sateuacan pangiriman.

Q7: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana aranjeunna asalna.

Jessie--15inch2164-3
Jessie--15inch2164-2

◎ Inpo kontak

QINGDAO FLORESCENCE CO., LTD
Jessie Tian
Surélék: info93@florescence.cc
Whatsapp / Wechat: 0086-18205321681

Jessie--15inch2164-1

  • Saméméhna:
  • Teras: