Tube Treuk Tirus Anyar ageung ageung Tabung Salju Tugas beurat

Pedaran pondok:

Salju tubing mangrupakeun leyuran anu saé, sampurna pikeun déwasa sareng murangkalih pikeun slide leutik. Tubing ngagaleuh niup kana gumpalan sareng masihan cinyusu lucu nalika turun. Ieu laut kabagjaan sareng senang!


Detil Produk

Tanda Produk

Salju tubing mangrupakeun leyuran anu saé, sampurna pikeun jalma dewasa sareng barudak pikeun slide leutik. Tubing ngagaleuh niup kana gumpalan sareng masihan cinyusu lucu nalika turun. Ieu laut kabagjaan sareng senang!

Ukuranna 70cm, 80cm, 90cm, 100cm, 120cm
Bahan Panutup Panutup lawon sareng handapeun PVC; Panutup lawon nganggo karét handapeun handap
Bahan Tube Batin Butil
Warna Salaku pamundut anjeun
MOQ 100 pcs
Tempat Asalna Shandong, Cina
Pamakéan Barudak, déwasa sareng lalaki gendut
Pakét Anyaman kantong & karton

Details Rincian Produk & Kauntungan:

Tabung salju kami didesain kanggo senang-senang sapanjang taun pikeun duanana ngageser turun gunung sareng ngambang dina cai. Tabung karét awét anu raoseun pisan naha anjeun bersantai dina cai atanapi ngalayang turun gunung anu katutup salju. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta miceun tabung tina kotak, kembung ku hawa, sareng ngantepkeun senang-senang dimimitian.

snow-tube-shary-3

Top kanvas tabung salju diwangun tina beurat-tugas 600 denier poliéster atanapi ningkatkeun 1000 denier nilon, sareng bahan ieu panolak cai, tahan jamur, sareng UV dijagi

Pakem panangan sareng tow-tali didamel tina wéb poliester tali beurat-tugas kalayan kakuatan tarik anu langkung luhur anu kuat sareng aman.

snow-tube-shary-4
snow-tube-shary-6

Nalika anjeun ngalayang turun gunung, anjeun hoyong anu dicekel. Kalayan cekelan tangan anu kuat pisan anu cukup ageung bahkan tina kandel kandel, anjeun bakal ngaraos aman nalika anjeun balap ningali saha anu tiasa kéngingkeun anu paling jauh.

Handap karét: tabung salju urang bakal mangtaun-taun kalayan dasar na karet sareng tabung tiup karét. Saliwat umur panjang, bagian handap plastik masihan anjeun langkung gancang.

snow-tube-shary-8
snow-tube-shary-7

Bagian handap PVC: paling populér di Rusia.
Éta tiasa dianggo pikeun ski sareng ngambang

Tabung tugas beurat pikeun salju, lirén ngagaleuh tabung salju énggal sabab ngarobih atanapi nampi liang. Beda sareng karét alami, tabung butil tanpa bau anu kuat, éta henteu bahaya pikeun kaséhatan.

snow-tube-shary-9
snow-tube-shary-10

Rupa-rupa warna pikeun anjeun milih. Sareng kami tiasa nyetak logo anjeun dina sampulna

snow-tube-shary-13
snow-tube-shary-11

◎ Pakét

snow-tube-shary-12

Kantong anyaman

Kotak karton

Sertipikat:

Produk parantos lulus Cina "CCC", Amérika "DOT", Éropa "EN71" sareng "PAHS", Dina waktos anu sami, perusahaan parantos lulus Sértip Sistem Manajemen kualitas "ISO9001", Sértip Sistem Manajemen Lingkungan "ISO14001"

snow-tube-shary-15

◎ FAQ

1.Q: Naha anjeun Pabrik atanapi perusahaan Perdagangan?
    A: Kami mangrupikeun pabrik profesional kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina ngekspor sareng manufaktur. 
 
2.Q: Naha OEM Sadia?
    A: Leres, OEM sayogi, urang tiasa ngadamel sakumaha per Brand, Packing, Bobot sareng sajabina. 
  
3.Q: Naon waktos pangiriman?
    A: dina 15-30 dinten saatos nampi 30% deposit. 

4.Q: Naon hubunganana sareng barang rusak? Naha anjeun bakal ngimbangan barang nganggo épéktip didirikeun?
A: Kami gaduh prosedur kontrol kualitas set anu lengkep. Sakali anjeun mendakan masalah kualitas (kecuali tatu alat anu seukeut, korosi asam sareng alkali sareng paparan UV abadi), Punten candak poto sareng kirim ka kami, sareng insinyur kami bakal parios. Upami éta nyaéta masalah kaméra kami, kami bakal ngasilkeun santunan anu saluyu.
 
5.Q: Sampel ditampi kalayan saé, tés nunjukkeun hasil anu saé, kumaha ngajamin sadayana pesenan sami kualitasna?
A: tong hariwang. Jumlah pesenan sami sareng sampel. Kusabab sampel dicandak tina produksi masal.

◎ Inpo kontak

Shary di dieu, Abdi hoyong ngawangun hubungan jangka panjang anu ramah sareng anjeun. Wilujeng sumping ngiringan kami, panilitian anjeun bakal dibales dina 12 jam.
Naon waé patarosan, punten wartoskeun ka kuring sacara bébas, kuring bakal teras-terasan jasa anjeun ^ _ ^
Kembang Api QINGDAO, Mitra Anjeun Anu Pangsaéna !!!
Kontak: Shary Li
Facebook: + 86-18205329398
Surélék: info82@florescence.cc
Mob / WhatsApp: + 86-18205329398

snow-tube-shary-14

  • Saméméhna:
  • Teras: