44 inci Hard Tube Salju Handap Sareng Cover Nylon

Pedaran pondok:

Salju tubing mangrupakeun leyuran anu saé, sampurna pikeun déwasa sareng murangkalih pikeun slide leutik. Tubing ngagaleuh niup kana gumpalan sareng masihan cinyusu lucu nalika turun. Ieu laut kabagjaan sareng senang!


Detil Produk

Tanda Produk

Grade Kelas komérsial, tabung salju tiup beurat tugas
Tugas beurat, dasar poliétilén handap-licin dasar licin nyerep dampak sareng nyayogikeun permukaan anu geser ultra lemes
Dua cekelan cekelan nilon sareng tali katrol nguatkeun dua kali sareng langkung tina 4300 lbs. tina kakuatan tarik
 Dilapisan ku perlakuan es-tiris éksklusif anu tahan tahan, Nilai Kasalametan Kacepetan kalayan panutup nilai padded pikeun inflasi anu gampang sareng deflasi
Cc Nyumponan dewasa sareng murangkalih

Nami

Tabung salju handap atos 44 inci nganggo tutup nilon

Ukuranna

70cm 80cm 90cm 100cm 110cm 120cm

Katerangan

Tabung + tutup + handapeun handap

Bahan

Karét butil

Pamakéan

Cocooan tabung salju

Warna panutup

Beureum, biru, konéng, warna campuran

Pakét

Kantong anyaman atanapi karton

Panutup

Panutup nilon

Handap Bawah

PE handap hésé

 

◎ Rincian Produk

hard-bottom-snow-tube-with-nylon-cover-10

Tube Karét Batin Kualitas
Tabung Salju Florescence kalayan karét kualitas jero tabung, awét, langsing sareng bau leutik.

Handap Hard komérsial
Tabung Salju Florescence kalayan dasar atos awét, dasar poliétilén dilapis licin. Anjeun moal kedah hariwang ngeunaan tabung anjeun nembongan deui.

hard-bottom-snow-tube-with-nylon-cover-14
hard-bottom-snow-tube-with-nylon-cover-13

Tiup Bantal Kursi Tiup Kalebet
Tabung Salju Florescence kalebet tabung bantal korsi interior anu cocog, nyayogikeun kanyamanan tambahan sareng perjalanan anu mulus.

Pakem Tugas beurat & Tali Pulley
Florescence Salju Tabung ngagaduhan gagang dobel duaan awét ogé tali katrol kakuatan tinggi.

hard-bottom-snow-tube-with-nylon-cover-12
hard-bottom-snow-tube-with-nylon-cover-11

Beurat Kawajiban Nylon Cover
Tube Salju Florescence ngagaduhan tugas beurat, kanvas nilon diwangun pikeun nanganan kaayaan usum salju.

◎ Pakét

hard-bottom-snow-tube-with-nylon-cover-8

Tag Tag Produk

Tabung salju handap 1,44 inci pikeun jalma dewasa
2.Nilon nutupan tabung salju pikeun olahraga usum salju
3. Salju komérsial / tabung sled
4. Barudak salju tubing sareng tutup nilon
Tabung salju 5.120cm kalayan handapna atos
6. beurat tugas towable salju tabung kalayan sled
7. Tabung salju olahraga usum salju pikeun barudak
8. tabung salju panutup nilon khusus
9. tabung salju kembung beurat tugas
10. Tabung salju anu kembung sareng panutup
11. Salju hawa tiup kembung
12. Tabung salju anu tiasa didikeun kanggo murangkalih
13. Tabung salju ayeuna / sled kalayan tutup nilon
14. Tabung salju panutup warna-warni pikeun olahraga usum salju
15. Sawawa 80 tabung salju
16. Barudak salju / sled tube sareng handapna atos
17. tabung salju ukuran custom
18.44 inci tabung salju tiup
19. Tabung Sérét / sled kalayan panutup
20. Tabung salju karét pikeun olahraga usum salju

Services Jasa Kami

1. Gratis kanggo dicontoan
2. Sadaya ukuran tiasa ngaropea
3. Salawasna bales panilitian anjeun dina 24 jam
4. Harga pabrik sareng pangiriman tepat waktu
5. Desain modéren sareng modis
6. Logo naon waé tiasa dicitak dina karton
7. Salawasna nyayogikeun barang kalayan kualitas anu saé

◎ Inpo kontak

snow-tube-shary-14

  • Saméméhna:
  • Teras: