Tabung Beus & Treuk

Bus-&-Truck-Tubes-2

Tipe klep:

Pedaran:

Barang: Karét Alami / Karét Butyl Inner Tube
Merek: Florescence, OEM, ODM
Kakuatan: 6.5mpa, 7.5mpa, 8.5mpa
Aplikasi: Tabung batin kanggo ban treuk
Klep: TR13, TR15, TR75A, TR77A, TR78A, TR175A, TR178A, TR179A, V3-02-7, V3-06-5
Pakét: anyaman kantong / karton

Ukuranna

Ukuranna

Ukuranna

Ukuranna

145R12

5.00-12

7.00R15

7.00-15

175R13

5.00-13

7.50R15

7.50-15

7.00R13

5.50-13

8.00R15

8.00-15

DR78-14

6.00-13

8.25R15

8.25-15

ER78-14

7.00-13

9.00R15

9.00-15

7.00R14

78 * 10-13

10.00R15

10.00-15

GR78-15

D78-14

11.00R15

11.00-15

HR78-15

E78-14

7.00R16

7.00-16

LR78-15

6.00-14

7.50R16

7.50-16

6.00R15

6.50-14

7.00R17

7.50-16

6.50R15

7.00-15

7.50R17

7.00-17

6.70R15

200 / 60-14.5

8.25R17

7.50-17

7.00R15

7-14.5

7.00R18

8.25-17

7.10R15

8-14.5

7.50R18

7.00-18

9.00R15

G78-15

15R19.5

7.50-18

10R15

H78-15

6.50R20

8.00-18

17R400

L78-15

7.00R20

12.00-18

19R400

6.00-15

7.50R20

13.00-18

4.00 / 4.50R16

6.50-15

8.25R20

8 / 9-19.5

6.00R16

6.70-15

9.00R20

15-19.5

6.50R16

7.00-15

10.00R20

6.50-20

7.00R16

7.10-15

11.00R20

7.00-20

7.50R16

7.50-15

12.00R20

7.50-20

8.25R16

9.00-15

13.00R20

8.25-20

9.00R16

1000-15

14.00R20

9.00-20

205R16

17-400

10.00R22

10.00-20

245R16

19-400

11.00R22

11.00-20

280 / 85R16

4.00 / 4.50-16

10R22.5

12.00-20

8.00R16.5

6.00-16

11R22.5

13.00-20

8.75R16.5

6.50-16

12R22.5

14.00-20

9.50R16.5

7.00-16

11.00R24

10.00-22

10R16.5

7.50-16

12.00R24

11.00-22

12R16.5

8.25-16

13.00R24

10-22.5

7R17.5

9.00-16

14.00R24

11-22.5

8R17.5

8.00-16.5

13R22.5

12-22.5

8R19.5

8.75-16.5

11R24.5

11.00-24

7-17.5

9.50-16.5

12R24.5

12.00-24

8-17.5

10-16.5

13-22.5

13.00-24

8-19.5

12-16.5

11-25.4

14.00-24

   

12-24.5

 

Seueur ban pikeun kendaraan ageung sapertos mobil panumpang, beus, treuk beurat sareng traktor dirancang pikeun dianggo nganggo tabung jero. Tabung batin mangrupikeun balon anu bentukna torus didamel tina bahan anu teu tiasa dibendung sapertos karét sintétik anu lemes, élastis, pikeun nyegah kabocoran hawa. Tabung jero dilebetkeun kana ban sareng diembungkeun kanggo nahan tekanan hawa. Tabung Batin dianggo ngajaga ban sareng pelek sareng nambihan aman. Salaku produk tabung urang salami 28 taun ka pengker, tabung batin urang diékspor ka sakitar 140 nagara di panjuru dunya. Produk kami kalayan ukuran lega rupa-rupa.
Téknologi: Koréa tina tabung jero
Tabung jero ieu cocog pikeun beus, truk ringan, treuk tugas beurat sareng trailer.
Dirancang pikeun ban radial atanapi bias pikeun beus sareng truk, ukuran lega dugi ka nyungkeun pamundut anjeun.
Jinis klep anu béda pikeun nyumponan pamundut anjeun.
Kapasitas: 600000 pcs / bulan
Sertipikat: PAHS, ISO9001
Pamariksaan: Tilu kali pamariksaan dina prosés produksi, sadaya tabung jero diperiksa kalayan inflasi hawa langkung ti 24 jam sateuacan dikintun.
Tag Produksi: Karét Tabung Batin Alami, Tabung Truk Batin Truk, Tabung Batin Tirus Truk, Tabung Truk Butil, Tabung Tugas Treuk Batin beurat, Koréa Batin Kualitas Koréa

※ Telepon:
+ 86-532-80689089
+ 86-532-80689129

※ E-mail :
info@florescence.cc
info85@florescence.cc

※ Fax:
+ 86-532-80689129

※ Whatsapp:
+8618205329896

※ Tambihkeun :
Kamar 1608 Dingye International Mansion, No. 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina 266555