Tabung Industrial

Industrial-Tubes

jenis klep:

fd1

Pedaran: 

Barang: Karét Alami / Karét Butyl Inner Tube
Merek: Florescence, OEM, ODM
Kakuatan: 6.5mpa, 7.5mpa, 8.5mpa
Aplikasi: Tabung jero pikeun ban Industri
Klep: JS2, JS87, TR6, TR13, TR15, TR75A
Pakét: anyaman kantong / karton

Ukuranna

Ukuranna

ukuran

4.00 / 4.80-8

3.50-6

250-15

5.00 / 5.70-8

4.00-6

300-15

18X7-8

4.10-6

31X12.50-15

18.5X8.5-8

15x6.00-6

6.00-16

6.00 / 6.90-9

13 / 500-6

10.5-18

7-9

3.50-8

12.5-18

21X8-9

4.00-8

7.50-18

6.50-10

4,80-8

8.25-18

23X8-10

5.00-8

7.50-20

7.50-10

5,70-8

8.25-20

7.50L-10

3.50-10

9.00-20

9.00-10

5.00-10

10.00-20

15L-10

4.00 / 4.80-12

10.5-20

7.00-12

18x7-8

12.5-20

7.00-15

18x8.50-8

11.00-20

7.00L-15

18x9.50-8

12.00-20

7.50-15

21x12.00-8

14.00-20

8.25-15

22x11.00-8

14.5-20

9.00-15

25x11.00-9

14.00-24

10.00-15

25x13.50-9

 

10.00L-15

20x8.00-10

 

11.00-15

23x10.5-12

 

14.50L-15

26x12.00-12

 

200-15

27x8.50-15

 

Seueur ban pikeun kendaraan ageung sapertos mobil panumpang, beus, treuk beurat sareng traktor dirancang pikeun dianggo nganggo tabung jero. Tabung batin mangrupikeun balon anu bentukna torus didamel tina bahan anu teu tiasa dibendung sapertos karét sintétik anu lemes, élastis, pikeun nyegah kabocoran hawa. Pabrik urang ngahasilkeun tabung jero karét alami sareng tabung jero Butyl pikeun bias sareng ban radial. Tabung jero dilebetkeun kana ban sareng diembungkeun kanggo nahan tekanan hawa. Tabung Batin dianggo ngajaga ban sareng pelek sareng nambihan aman. Salaku produk tabung urang salami 28 taun ka pengker, tabung batin urang diékspor ka sakitar 140 nagara di panjuru dunya. Produk kami kalayan ukuran lega rupa-rupa.
Téknologi: Koréa tina tabung jero
Tabung jero ieu cocog sareng ban industri, ban forklift, ban atv, ban traktor kebon.
Tabung Batin dirancang pikeun ban radial atanapi bias pikeun industri, forklift, atv sareng taman traktor kalayan ukuran lega dugi ka nyungkeun pamundut anjeun.
Jinis klep anu béda pikeun nyumponan pamundut anjeun.
Kapasitas: 600000 pcs / bulan
Sertipikat: PAHS, ISO9001
Pamariksaan: Tilu kali pamariksaan dina prosés produksi, sadaya tabung jero diperiksa kalayan inflasi hawa langkung ti 24 jam sateuacan dikintun.
Tag Produksi: tabung jero ATV, tabung ban ban Forklift, tabung batin traktor taman, tabung batin ATV butil, tabung butil forklift, tabung batin butil pikeun ban ATV, tabung jero pikeun ban forklift

※ Telepon:
+ 86-532-80689089
+ 86-532-80689129

※ E-mail :
info@florescence.cc
info85@florescence.cc

※ Fax:
+ 86-532-80689129

※ Whatsapp:
+8618205329896

※ Tambihkeun :
Kamar 1608 Dingye International Mansion, No. 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina 266555