Ngojay Salju Olahraga Tabung

Swim snow sports
Swim snow sports1

Jinis klep:

SWIM-SNOW--SPORTS-TUBES-2
SWIM-SNOW--SPORTS-TUBES-3

Pedaran:

Barang: Tugas karét beurat Tabung Batin
Merek: Florescence, OEM, ODM
Kakuatan: 6.5mpa, 7.5mpa, 8.5mpa
Aplikasi: Ngojay salju olahraga Tabung
Sértipikat: EN71, PAHS, ISO9001
Klep: Aman klep pondok, Klep lempeng pondok biasa
Pakét: anyaman kantong / karton

Ukuranna

Ukuranna

70cm

28 inci

80cm

32 inci

90cm

36 inci

100cm

40 inci

110cm

44 inci

120cm

48 inci

SWIM-SNOW--SPORTS-TUBES-4

Tabung jero karét beurat tugas, éta donat hideung, tapi éta donat hideung hypoallergenic, kurang kamungkinan kana nyababkeun réaksi alérgi tibatan tabung treuk lami anu anjeun anggo! Batang klep Schrader langkung pondok tibatan klep otomatis sareng ngagaduhan cap anu diruncing, janten teu aya teu ngarareunah atanapi ngagaru suku. Éta didamel tina karét sintétik isobutilén isoprén, pembaruan tina tabung ban standar. Éta langkung tahan panas, abrasi, ozon sareng sinar matahari. Tabung tugas beurat Florescence nyayogikeun sapanjang taun sareng gampang disimpen! Dina usum panas, anjeun bakal resep salaku walungan, danau, kolam renang atanapi laut anu awét. Éta tabung salju awét dina usum salju. Éta dipaké pikeun Barudak luncat senang. Di sagigireun éta, kami ogé ngahasilkeun sampul pikeun tabung tugas beurat pikeun anjeun ngojay, ngambang, tabung salju atanapi olahraga luncat. Kami tiasa nyayogikeun sampéan handap anu keras sareng tabung, ogé tutup lemes PVC sareng tabung pikeun pilihan anjeun.
Aplikasi: Tabung karét beurat tugas pikeun ngojay, ngambang, tuba salju, olahraga luncat senang
Sértipikat: EN71, PAHS, ISP9001
Klep: Tutup anu raoseun ku klep schrader, klep lempeng pondok regualr
Pakét: anyaman kantong, karton, atanapi kotak batin nganggo karton pikeun ritel

※ Telepon:
+ 86-532-80689089
+ 86-532-80689129

※ E-mail :
info@florescence.cc
info85@florescence.cc

※ Fax:
+ 86-532-80689129

※ Whatsapp:
+8618205329896

※ Tambihkeun :
Kamar 1608 Dingye International Mansion, No. 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina 266555