Tabung Mobil Panumpang

Tipe klep:

Passenger-Car-Tubes-2
Passenger-Car-Tubes-3

Pedaran:

Barang: Karét Alam / Karét Butyl Inner Tube
Merek: Florescence, OEM, ODM
Kakuatan: 6.5mpa, 7.5mpa, 8.5mpa
Aplikasi: Tabung batin pikeun ban mobil Panumpang
Klep: TR13, TR15
Pakét: anyaman kantong / karton

Ukuranna

Ukuranna

Ukuranna

Ukuranna

145R10

4,80-10

185 / 60R13

ER10

125R12

5.00-10

195 / 60R13

DR12

135R12

5.20-10

205 / 60R13

ER12

145 / 70R13

5.9-10

P205 / 60R13

FR12

145R13

4.00-12

185 / 60R14

ER13

155 / 70R13

4.40-12

195 / 60R14

FR13

155R13

4.80-12

P185 / 60R14

GR13

175 / 70R13

5.00-12

205 / 60R14

KR13

135R13

5.20-12

P205 / 60R13

ER14

145 / 70R13

5.50-12

215 / 60R14

FR14

145R13

5.90-12

P215 / 60R14

GR14

155 / 70R13

6.00-12

225 / 60R14

KR14

155R13

7.00-12

P225 / 60R14

MR14

165 / 70R13

5.00-13

P235 / 60R14

DR15

165R13

5.20-13

P245 / 60R14

ER15

175 / 70R13

5.50-13

P255 / 60R14

FR15

175R13

5.60-13

P265 / 60R14

GR15

185 / 70R13

5.90-13

P275 / 60R14

KR15

185R13

5.9-13

185 / 60R15

MR15

195 / 70R13

6.00-13

195 / 60R15

FR16

CR70-13

6.15-13

P195 / 60R15

GR16

DR70-13

A78-13

205 / 60R15

KR16

ER70-13

B78-13

P205 / 60R15

E-10

135R14

C78-13

215 / 60R15

D-12

145R14

6.2-13

P215 / 60R15

E-12

155 / 70R14

6.9-13

P225 / 60R15

F-12

155R14

6.45-13

P235 / 60R15

E-13

165 / 70R14

6.50-13

P245 / 60R15

F-13

165R14

6.95-13

P255 / 60R15

G-13

175 / 70R14

7.00-13

P265 / 60R15

K-13

185 / 70R14

7.25-13

P275 / 60R15

E-14

185R14

7.30-13

205/215/55 // 60R16

F-14

195 / 70R14

7.50-13

8.00-15

G-14

195R14

5.00-14

8.25-15

K-14

205 / 70R14

5.50-14

9.00-15

M-14

205R14

5.90-14

5.50-16

D-15

215 / 70R14

6.00-14

6.00-16

E-15

DR70-14

6.20-14

6.25-16

F-15

ER70-14

6.90-14

6.50-16

G-15

FR70-14

6.15-14

GR70-15

K-15

ER78-14

6.45-14

GR78-15

M-15

FR78-14

6.5-14

HR70-15

F-16

GR78-14

6.95-14

HR78-15

G-16

HR78-14

C78-14

JR78-15

K-16

135R15

D78-14

6.2-15

 

135R380

E78-14

6.45-15

 

145 / 70R15

F78-14

6.50-15

 

145R15

G78-14

6.75-15

 

155 / 70R15

7.00-14

7.00-15

 

155R15

7.35-14

7.50-15

 

165 / 70R15

7.50-14

4.25-15

 

165R15

7.75-14

4.40-15

 

165R380

8.00-14

5.00-15

 

175 / 70R15

8.25-14

165-380

 

185 / 70R15

8.50-14

5.60-15

 

185R15

4.00-15

5.90-15

 

195 / 70R15

225 / 70R15

6.00-15

 

195R15

235 / 70R15

205 / 70R15

 

215 / 70R15

FR78-15

205R15

 

Seueur ban pikeun kendaraan ageung sapertos mobil panumpang, beus, treuk beurat sareng traktor dirancang pikeun dianggo nganggo tabung jero. Tabung batin mangrupikeun balon anu bentukna torus didamel tina bahan anu teu tiasa dibendung sapertos karét sintétik anu lemes, élastis, pikeun nyegah kabocoran hawa. Tabung jero dilebetkeun kana ban sareng diembungkeun kanggo nahan tekanan hawa. Tabung Batin dianggo ngajaga ban sareng pelek sareng nambihan aman. Salaku produk tabung urang salami 28 taun ka pengker, tabung batin urang diékspor ka sakitar 140 nagara di panjuru dunya.
Dirancang pikeun ban radial atanapi bias pikeun mobil anu langkung lami, ukuran lega tina 10 '' dugi ka 16 '' pikeun nyumponan pamundut anjeun.
Rutin, tabung batin mobil panumpang bakal nganggo TR13 atanapi TR15 klep bobot lempeng pondok.
Téknologi: Téknologi Korea
Kapasitas: 600000 pcs / bulan
Sertipikat: PAHS, ISO9001
Pamariksaan: Tilu kali pamariksaan dina prosés produksi, sadaya tabung jero diperiksa kalayan inflasi hawa langkung ti 24 jam sateuacan dikintun.
Tag Produk: Karet Tabung Batin Alami, Tabung Batin Butil, Tabung Batin Mobil, Tabung Batin Mobil Panumpang, Tabung Batin pikeun Tirus Mobil, Tabung Butil pikeun Mobil Panumpang

※ Telepon:
+ 86-532-80689089
+ 86-532-80689129

※ E-mail :
info@florescence.cc
info85@florescence.cc

※ Fax:
+ 86-532-80689129

※ Whatsapp:
+8618205329896

※ Tambihkeun :
Kamar 1608 Dingye International Mansion, No. 54 Jalan Moskow, Zona Perdagangan Bébas Qingdao, Cina 266555