Tabung Florescence Dilaksanakeun Kabiasaan Barbecue Seaside Tahunan

Tabung Florescence ngayakeun kagiatan barbecue tepi laut taunan dina dinten Saptu. Kami maénkeun kaulinan sasarengan, barbecue, sareng nyanyi sareng jogét sakitar api unggun. Seueur rerencangan asing ogé sacara otomatis ilubiung dina kaulinan sareng kagiatan urang. Kami resep produk sareng padamelan kami, kami ogé resep langit biru, awan bodas, laut, cinta kolega urang silih bantosan, cinta kulawarga Florescence haneut teras-terasan urang, langkung cinta babaturan asing urang sareng mitra anu datang ti jauh. Ieu mangrupikeun kagiatan anu saé sareng ngarepkeun anjeun gabung sareng kami taun payun!

Tabung Florescence ngarepkeun gaduh langkung seueur nasabah anu datang sareng nganjang ka kota sareng perusahaan urang, sareng gaduh kasempetan ngiringan ngiringan ulin, silih terang sareng silih sareng seneng-seneng, ngarep-arep tetep usaha jangka panjang saling. Samentawis éta kami bakal nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun buka kota sareng perusahaan konsumén pikeun komunikasi sareng langkung terang naon anu diperyogikeun, pikeun ningkatkeun sareng ngagedéan lini produk sareng kualitas produk sareng jasa kami. Pilari maju masa depan anu anyar sareng konsumén babarengan.

Qingdao Kembang Florescence Co., ltd mangrupikeun produsen tabung batin anu profesional kalayan langkung ti 26 taun pangalaman produk. Produk kami utamina kalebet tabung karét butil pikeun kendaraan, tabél rékayasa sareng tutup karét sareng sajabana Perusahaan kami gaduh 300 padamel (kalebet 5 insinyur senior, 40 sedeng sareng senior tanaga téknis sareng téknis). Perusahaan mangrupikeun perusahaan skala ageung anu komprehensif modéren panalungtikan sareng pamekaran, pabrik, penjualan sareng jasa. Produk kami dikirimkeun ka langkung ti 20 nagara di panjuru dunya, dipikaresep ku konsumén domestik sareng asing. Sumawona, kami ngaluluskeun persetujuan ISO9001: 2008 sareng kami ogé ngagaduhan sistem manajemen anu modern sareng ilmiah anu nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu jawab. Kami ngarepkeun netepkeun hubungan bisnis jangka panjang anu saling nguntungkeun sareng konsumén urang.

x11
x22
xx3
x44
x55
x66

Pos waktos: Aug-15-2020