Kumaha Tabung Ngepaskeun Sauntuyan Ukuran Tirus?

Tabung jero didamel tina karét sareng fleksibel pisan. Éta sami sareng balon yén upami anjeun teras-terasan diémbohan éta teras-teras ngembang dugi ka akhirna aranjeunna bakal pecah! Éta henteu aman pikeun ngagaleuh teuing tabung batin saluareun ukuran ukuran anu masuk akal sareng anu disarankeun sabab tabungna bakal janten langkung lemah nalika dibentang. 

Kaseueuran tabung jero aman bakal nutupan dua atanapi tilu ukuran ban anu bénten-bénten, sareng ukuran ieu sering ditandaan dina tabung jero sakumaha ukuran anu bénten-bénten, atanapi ditampilkeun salaku jajaran. Salaku conto: Tabung ban ban gandeng tiasa dicirian salaku 135/145 / 155-12, anu hartosna éta cocog pikeun ukuran ban boh 135-12, 145-12 atanapi 155-12. Tabung jero mesin pemotong rumput tiasa dicirian salaku 23X8.50 / 10.50-12, anu hartosna éta cocog pikeun ukuran ban boh 23X8.50-12 atanapi 23X10.50-12. Tabung batin traktor tiasa dicirian salaku 16.9-24 sareng 420 / 70-24, anu hartosna éta cocog pikeun ukuran ban 16.9-24 atanapi 420 / 70-24. 

Naha KUALITAS TUBI INNER Beda? Kualitas tabung batin beda-beda ti pabrik ka pabrik. Campuran karét alami, karét sintétik, karbon hideung sanyawa kimia sanésna tangtoskeun kakuatan tabung, daya tahan sareng kualitas na sacara umum. Di Ban Besar urang ngajual tabung kualitas anu saé ti pabrik anu parantos diusahakeun sareng diuji mangtaun-taun. Ati-ati nalika mésér tabung jero tina sumber anu sanés kumargi aya sababaraha tabung kualitas anu goréng pisan di pasar ayeuna. Pipa kualitas anu goréng gagal gancang sareng ngarugikeun anjeun langkung seueur dina waktos tunduh sareng ngagentos. 

KULI naon anu kuring diperyogikeun? Klep aya dina bentuk & ukuran anu béda pikeun nampung rupa-rupa aplikasi & konfigurasi pasisian kabayang. Aya opat kategori utama anu klep tabung jero digolongkeun & dina masing-masing mangrupikeun sababaraha modél klep populér anu tiasa dipilih: Katup Karét Lurus - Klep didamel tina karét janten mahal & awét. Klep TR13 paling umum, dianggo dina mobil, trailer, quad, mesin pemotong rumput & sababaraha mesin agri anu langkung alit. Éta ngagaduhan gagang klep ipis sareng lempeng. TR15 ngagaduhan batang klep langkung lega / langkung gajih sahingga dianggo dina roda anu ngagaduhan liang klep langkung ageung, biasana mesin agri ageung atanapi landrovers. Valves Metal Straight - The Valve didamel tina logam, janten langkung kuat & langkung mantep tibatan tara karétna. Aranjeunna sering dianggo dina aplikasi tekanan tinggi, sareng nalika langkung seueur résiko klep ditéwak / diketrok ku bahaya. TR4 / TR6 dianggo dina sababaraha quad. Anu paling umum nyaéta TR218 anu mangrupikeun klep agri anu dianggo dina kaseueuran traktor sabab ngamungkinkeun ballasting cai. Bent Metal Valve - Valve na tina logam, sareng ngagaduhan tikungan anu bénten-bénten derajat. Béngkok biasana ngajaga batang klep tina teu néwak bahaya nalika banna kabukti, atanapi nyingkahanana pencét kana pasisian roda upami rohangan kawates. Éta umum dina truk sareng mesin nanganan bahan sapertos forktrucks, trolleys karung & gerobak. Forklift biasana ngagunakeun klep JS2. Mesin leutik sapertos treuk karung nganggo TR87, sareng lori / truk nganggo klep ngagulung anu panjang sapertos TR78. Katup hawa / Cai - klep TR218 mangrupikeun klep logam lempeng anu ngamungkinkeun cai (ogé hawa) tiasa dipompa ngalangkunganana supados nyiram ban / mesin. Éta ilahar dianggo dina mesin tatanén sapertos traktor. 

TUBUNG INNER KAGUNAAN LAIN - RAFTS CHARITY, SWIMMING ETC Inner tube mangrupikeun hal anu cukup manpaat, sareng unggal dinten urang ngabantosan naséhat ka jalma anu ngagunakeunana pikeun sagala jinis kagunaan. Janten naha anjeun peryogi tabung jero pikeun ngambang di walungan, ngawangun kreasi rakit amal anjeun, atanapi pikeun tampilan jandela toko anu unik, maka kami resep ngabantosan. Mangga kontak sareng sarat anjeun sareng tim kami bakal nunjuk anjeun ka arah anu leres. Salaku pointer gancang, putuskeun sakitar sabaraha ageung anjeun hoyong celah / liang di tengah tabung (éta disebat ukuran pasisian sareng diukur dina Inci). Teras, putuskeun kasarna sabaraha ageung anjeun hoyong diameter total tabung anu kembung janten (jangkungna tabung upami anjeun nangtung di luhur-katuhu di gigireun anjeun). Upami anjeun tiasa masihan kami inpormasi éta kami tiasa mamatahan sababaraha pilihan pikeun anjeun. Mangga wartosan kami pikeun pitulung sareng inpormasi tambihan.

xx


Pos waktos: Aug-15-2020