Tabung Florescence Qingdao Kamp Komérsial Perang Beusi Tentara Pelatihan Khusus

Ti tanggal 12 Méi dugi ka Mei 13th, 2020, Qingdao Florescence International Trade Co., Ltd. cekap nguntungkeun pikeun ngundang Tuan Anjeun ti Changqing Industrial Group pikeun ngalatih urang sadayana. Dina dua dinten ieu, kolega Aranjeunna sadayana ilubiung aktip, aktip diajar, sareng ngasilkeun seueur, sareng kuring hoyong hatur ka Mr.Gai sareng Mr. Anjeun pikeun dédikasi.

Tuan rumah nembongan ngenalkeun eusi sési latihan sareng aturan acara.

Penjelasan gairah Guru Mras You
Dina kalungguhan Guru You, sadayana gancang asup kana suasana diajar anu luhur. Gambar ieu nunjukkeun Pak. Anjeun ngajelaskeun kumaha nerapkeun metode 5W pikeun padamelan anu saleresna. Sadayana kolega anu terlibat ilubiung aktip. Saréréa berinteraksi antusias sareng suasana anu hirup

Saatos sapoé latihan, Guru Anjeun naros ka sadayana pikeun ngabagi pidato masing-masing dina grup. Sadayana kalayan sumanget sareng aktif ngabagi sagala rupa kamampuan kerja anu dipelajari dinten ieu, sareng kumaha nerapkeun prinsip dina padamelan praktis.

Hatur nuhun kana usaha sareng taneman anjeun! Hatur nuhun kana kontribusi sareng dukungan anjeun! Perusahaan Qingdao Florescence ogé bakal janten "perusahaan evergreen"!

x1
x22
x33
x44

 

Florescence bakal ngahadiran SEMA Show di Las Vegas, AS, Nov.5-8.

Kami bakal nunjukkeun ban produk kami tabung jero sareng tutup aya, ngarepkeun pendak sareng anjeun di stan 41229!

x1

urang tiasa nyayogikeun tabung jero butil sareng tabung karét alami pikeun ban sapertos dihandap.

ATV Tirus Batin Tube

Tabung Batin Tirus Kabel

Tube Tirus Batin Industri

Tube Treuk Batin Tirus

Tabung Batin Traktor Tirus

OTR Tirus Batin Tube

Tube Karét beurat Kawat Walungan Ngojay Ngapung Tube

Salju Ski Sled Tube


Pos waktos: Aug-10-2020